Weirdness on loading autosave

Weirdness on loading autosave

7 contributions / 0 nouveau(x)
Dernière contribution
ebbingford
Portrait de ebbingford
Weirdness on loading autosave

I missed what card it was that gives some native indians as a reinforcement for the Royalists as it just vanished when I placed it on the played stack on the left of the screen.

Thought I would go back and load the autosave for that turn. When I did, instead of the cards that I should have, I now have all the cards that I had before and either discarded or played, I have at least 12.......

MiguelST
Portrait de MiguelST

Quite strange.

What phase did you load from the autosaves files? and in what phase did yoi go to load?

I have never saw nothing similar and the managing of cards and loads is from WaW so we havent changed nothing from there.

Are you playing Windows 64 bits? just for curiosity...

ebbingford
Portrait de ebbingford

64bit....

I tried various autosaves, have since deleted everything.

Will keep an eye out for it happening again :)

ebbingford
Portrait de ebbingford

I lied to you :)

I have just relaunched the game and I have a save where all the cards are present.

I can't see a way of attaching a save here so shall email it you

ebbingford
Portrait de ebbingford

If I can find where the saves are put........... ;)

MiguelST
Portrait de MiguelST

I have saved games here

C:\Users\miguelsantacruz1\AppData\LocalLow\HeadQuarter\LIBERTADORES\Saves

ebbingford
Portrait de ebbingford

Thank you, found it :)